lu.se

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

Lunds universitet

Denna sida på svenska This page in English

Alumni Talks

ltharticlebegin

Arkitektskolans Alumni Talks!
Ett möte mellan examinerade elever och studenter, där alumner delar med sig av sina erfarenheter från arbetsliv och livet efter skolan.

 

 

Alumni Talks 24/5

Tisdag 24/5 är det dags för Arkitektskolans andra Alumni Talks!
Veckans gäst är Robert Janson, som har vid sidan av studierna jobbat på BIG, Henning Larsen, Adept, White och nu på IKEA's designavdelning. Han kommer berätta om hur man blir uppmärksammad och tar sig ut i branschen - från portfolio till anställning!


Alumni Talks är inte bara en föreläsning, utan även ett forum för frågor och diskussion. Samla på er så mycket frågor ni kan och kom till utställningshallen på tisdag kl 12:15.


PS. Ta med er lunch och slå er ner var ni vill!
Vi ses där!

 

 

Alumni Talks 19/5

Vi har den stora äran att bjuda in er till Alumni Talks!
Alumni Talks är en mötesplats där tidigare studeranden kommer till skolan och berättar om och delar med sig av sina erfarenheter från tiden efter skolan. Det här är ett unikt koncept som NärU, tillsammans med skolledningen jobbat fram under en längre tid och vi kan nu stolt presentera det allra första Alumni Talks!

Vår första gäst är ingen mindre än Mattias Hederberg Ek. Han är före detta elev på Arkitektskolan i Lund och numera verksam på FOJAB Arkitekter i Malmö. Alumni Talks är inte bara en föreläsning, utan även ett forum för frågor och diskussion. Mattias kommer berätta om sina erfarenheter inom yrket och hur han ser tillbaka på sin tid på skolan. Samla på er så mycket frågor ni kan och kom till utställningshallen nu på torsdag kl 12:15.

Välkomna!

 

 

ltharticleend