Har du en hållbar affärsidé? Ansök om Leapfrogs stipendie innan den 13 februari!

Leapfrogs är ett stipendium som delas ut till en student med en hållbar affärsidé, på 33 000 kronor. Projekttiden är juni-augusti och du får delta i workshops i idéutveckling och får en business coach som stöttar dig.

– Publicerad den 13 januari 2022

Leapfrogsstödet ges som ett stipendium på totalt 33 000 SEK fördelat på två utbetalningar över tre månader. Stödet syftar till att göra det möjligt att arbeta på heltid med utvecklingen av sin idé och kan därmed användas till uppehälle under projekttiden. Arbetstiden för projektet är 1 juni - 31 augusti.

Projektet startar med en kick-off för alla deltagare i slutet av vårterminen. Under tiden för Leapfrogsprojektet kommer det anordnas workshops med syfte att erbjuda färdigheter som kan vara nödvändiga för arbetet med ditt projekt. Det är också en möjlighet för dig att träffa och interagera med andra Leapfroggare. 

Är ni fler som söker från ett projekt vill vi att ni skickar in en ansökan per person. Ni kan inte skicka in identiska ansökningar. Eftersom checken går till en individ kommer vi göra en bedömning utifrån det, men då vi vill stötta så många projekt som möjligt kommer vi i regel endast dela ut en check per projekt. I vissa fall kan juryn tillåta att vi delar ut maximalt två checkar per projekt.

Ansökan stänger 13 februari och vi håller en workshop i hur man skriver en vinnande ansökan den 25 januari. 

Information om workshop och ansökan (Leapfrogs websida)