Inspirationsmöte om internationella möjligheter!

Sommarskola, utbytesstudier, dubbelexamen, praktik, exjobb -möjligheterna till internationella erfarenheter är många! Men vilka passar dig, när kan du söka och hur ska du gå tillväga? Internationella avdelningen LTH bjuder in studenter på alla program i årskurs 1-3 till inspirationsmöte!

– Publicerad den 1 april 2021

Visste du att cirka 35% av LTH:s studenter har någon typ av internationell erfarenhet längre än tre månader när de tar sin examen? Eller att LTH varje år skickar över 350 studenter på utbytesstudier vid något av våra över 200 partneruniversitet? Även du kan bli en av dessa studenter och komma hem med professionell, ämnesmässig kompetens, utvidgat internationellt nätverk och ett större internationellt perspektiv på samhällsutmaningar genom LTH:s många möjligheter till internationella erfarenheter.

Inspirationsmötet är för dig som är intresserad av vilka möjligheter som finns och få grundläggande information om hur det fungerar. Internationella koordinatorer från Internationella avdelningen LTH kommer att främst prata om sommarskolor utomlands, utbytesstudier och dubbelexamen. I slutet av mötet finns tid att ställa frågor. Välkommen att anmäla dig!

Praktisk information

Vad: Inspirationsmöte om internationella möjligheter
För: LTH-studenter på alla program ÅK 1-3
Datum: 12 maj
Tid: 16:15-17:30
Plats: Zoom

Anmälan: Internationella möjligheter på Studentwebben LTH