Hoppa till huvudinnehåll
7 mars 2023

Nu är det möjligt att söka stipendier för studier i Frankrike i en eller två terminer.

22 februari 2023

Välkommen till panelsamtal med forskare från Zhytomyr Polytechnic State University i Ukraina och från LTH. Möt studenter och forskare från Ukraina och få en uppfattning om vad som behövs i en situation av krig och förstörelse.

14 februari 2023

Startup Staples är en nio-veckor lång serie för alla studenter på Lunds Universitet. Vill du testa din ide och lära dig grunderna i till startup? Varje vecka på tisdagar kommer du få lära dig grunder i ett startup. Vi letar efter en mångfald i deltagarna. Det finns inget krav på tidigare kunskaper och erfarenhet - bara nyfikenhet!

13 januari 2023

Biblioteket erbjuder tillsammans med Studieverkstaden workshops där du kan få hjälp med informationssökning och akademiskt skrivande

22 december 2022

Har du en idé som kan förändra världen? Alla studenter vid Lunds universitet kan ansöka om att få 33 000 kronor för att utforska den! Lunds universitets Hållbarhetsfond går nu samman med Leapfrogs för att göra sommaren 2023 lite mer meningsfull.

28 november 2022

X-Lab är ett makerspace på LTH dit studenter, medarbetare och i viss mån även externa parter är välkomna. X-Lab erbjuder en innovationsmiljö, verkstad, och co-working yta.

19 oktober 2022

Söker du jobb? Eller letar du efter ett exjobb, en praktikplats, ett heltidsjobb eller ett deltidsjobb som passar in i dina studier? Missa inte detta tillfälle att skapa värdefulla kontakter i Helsingborg!

13 oktober 2022

Ska du skriva uppsats till våren och vill lära dig mer om hur AI kan kopplas till ditt intresseområde? Nu har du chansen att träffa företag och organisationer som behöver din hjälp med sina AI-relaterade utmaningar.

26 september 2022

Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Venture Cup kan hjälpa dig att utveckla din affärsidé och göra din dröm till verklighet.

19 september 2022

Nu skickas nybörjarenkäten ut till dig som påbörjat dina studier - vi behöver ditt svar!