4 mars 2021

Lund universitet har lanserat en webb med information som du behöver inför din digitala tenta. Vilka digitala verktyg kan användas, vad ska du tänka på om din tenta övervakas och hur kan du bäst förbereda dig? Det får du svar på via www.campusonline.lu.se.

24 februari 2021

Ekonomihögskolan och LundaEkonomerna Studentkår samarbetar för att ge dig aktiviteter med fokus på mental hälsa, mindfulness och studietips, omväxlande med sociala aktiviteter och möjligheter att träffa nya vänner! Vi presenterar härmed för dig: Wellness Weeks! Ett koncept som körs under våren, med fokus på ditt välbefinnande! Kommande exempel på aktiviteter är mindfulness, yoga, korta föreläsningar, spelkvällar, frågespel - och mycket mer! Välkommen att delta!

22 februari 2021

Nu har anmälan till tentamensperiod 3 öppnat. Anmälan är öppen t.o.m. 2021-03-08 (23:59). Anmälan är obligatorisk, utan anmälan kan läraren inte nå de som ska skriva tentan med instruktioner. Om du inte kan anmäla dig, maila till kursansvarig (före deadline).

18 februari 2021

WINGS välkomnar dig att titta på filmen "Picture a Scientist" och delta i en paneldiskussion.

18 februari 2021

Då undervisningen huvudsakligen sker digitalt kan du som student jobba hemifrån på LTH:s datorer genom att koppla upp dig via fjärråtkomst eller VPN. Du kan också komma åt programvara via LTH:s datorer eller använda AppsAnywhere. Vi har samlat några länkar för att hjälpa dig att hitta rätt.

5 februari 2021

Stipendium för dig som identifierar dig som kvinna och studerar inom teknik, ekonomi eller närliggande områden.

5 februari 2021

Delta i studenttävlingen RISE Awards och skicka in ditt bidrag senast den 28 februari.