Hoppa till huvudinnehåll
26 september 2022

LTH Science Pub är ett evenemang med och för oss som jobbar och studerar på LTH och består av afterwork, mingel och en spännande föreläsning av en LTH-forskare. Den 13 oktober föreläser Johan Bergström på temat "Mot ett hållbart och säkert flyg"

26 september 2022

Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Venture Cup kan hjälpa dig att utveckla din affärsidé och göra din dröm till verklighet.

20 september 2022

Utbytesstudier, sommarskola, exjobbet utomlands, och mycket annat – på LTH kan man plugga utomlands på många olika sätt, och det finns möjligheter till oförglömliga och meriterande internationella erfarenheter för alla. Vad vill du prova på?

19 september 2022

Nu skickas nybörjarenkäten ut till dig som påbörjat dina studier - vi behöver ditt svar!

16 september 2022

Den 13 och 14 oktober bjuder Mobile Heights in dig till SEMICONDUCTOR RENDEZ-VOUS i Lund: Smart och hållbar framtida teknik inom mikroelektronik.

12 september 2022

Inför varje läsperiod anmäler du som LTH-student vilka kurser du har för avsikt att läsa i nästa läsperiod. Du anmäler dig oavsett om kurserna är obligatoriska eller valfria.

2 september 2022

När vi alla bidrar till god kultur på LTH – genom respekt för varandras olikheter och med konstruktiv anda i olika samarbeten – kan vi också göra stor skillnad i samhället, skriver LTH:s rektor Annika Olsson i en välkomsthälsning till LTH:s studenter.

24 augusti 2022

Från och med idag den 24 augusti - fram till den 9 september, kan du förtidsrösta på Campus.

8 juni 2022

Många erfarenheter och kompetenser rikare lämnar nu årets examinander LTH – för nya äventyr i en värld och ett arbetsliv där de behövs. Fortsätt era kunskapsresor med att utforska och skapa, med goda och grundläggande värderingar i behåll, skriver LTH:s rektor Annika Olsson.

6 juni 2022

Om du har problem kopplade till din studiesituation kan du ta kontakt med Studenthälsan även under sommarmånaderna.