Hoppa till huvudinnehåll
13 januari 2023

Biblioteket erbjuder tillsammans med Studieverkstaden workshops där du kan få hjälp med informationssökning och akademiskt skrivande

22 december 2022

Har du en idé som kan förändra världen? Alla studenter vid Lunds universitet kan ansöka om att få 33 000 kronor för att utforska den! Lunds universitets Hållbarhetsfond går nu samman med Leapfrogs för att göra sommaren 2023 lite mer meningsfull.

28 november 2022

X-Lab är ett makerspace på LTH dit studenter, medarbetare och i viss mån även externa parter är välkomna. X-Lab erbjuder en innovationsmiljö, verkstad, och co-working yta.

19 oktober 2022

Söker du jobb? Eller letar du efter ett exjobb, en praktikplats, ett heltidsjobb eller ett deltidsjobb som passar in i dina studier? Missa inte detta tillfälle att skapa värdefulla kontakter i Helsingborg!

13 oktober 2022

Ska du skriva uppsats till våren och vill lära dig mer om hur AI kan kopplas till ditt intresseområde? Nu har du chansen att träffa företag och organisationer som behöver din hjälp med sina AI-relaterade utmaningar.

26 september 2022

Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Venture Cup kan hjälpa dig att utveckla din affärsidé och göra din dröm till verklighet.

19 september 2022

Nu skickas nybörjarenkäten ut till dig som påbörjat dina studier - vi behöver ditt svar!

2 september 2022

När vi alla bidrar till god kultur på LTH – genom respekt för varandras olikheter och med konstruktiv anda i olika samarbeten – kan vi också göra stor skillnad i samhället, skriver LTH:s rektor Annika Olsson i en välkomsthälsning till LTH:s studenter.

8 juni 2022

Många erfarenheter och kompetenser rikare lämnar nu årets examinander LTH – för nya äventyr i en värld och ett arbetsliv där de behövs. Fortsätt era kunskapsresor med att utforska och skapa, med goda och grundläggande värderingar i behåll, skriver LTH:s rektor Annika Olsson.

6 juni 2022

Om du har problem kopplade till din studiesituation kan du ta kontakt med Studenthälsan även under sommarmånaderna.